DINAMIK BY CATHERINE ARLEY KONTÚR PALETTA 8180

DINAMIK BY CATHERINE ARLEY KONTÚR PALETTA 8180

Ár: 4067 Ft Egységár: 4067 Ft /db
Márka:
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Fizetés, szállítás
  • Hozzászólások

DINAMIK BY CATHERINE ARLEY KONTÚR PALETTA 8180 bemutatása

DINAMIK BY CATHERINE ARLEY KONTÚR éS KORREKTOR PALETTA 8180
Az arc kontúrjának formázásához készült paletta válogatott szÍnekkel. krémes állaga lehetővé teszi az arc formájának korrigálását, Így egyrészt hangsúlyozza az arc előnyösségeit, másrészt elfedi az egyenetlenségeket.
Korrektorok palettája, amely elfedi a bőr elszÍneződéseit, bőrpÍrt, apró ráncokat és a szem alatt lévő sötét karikákat. A korrektorok élénkÍtik a bőrt, a hibák elfedésével kiegyenlÍtik az arcszÍnt.

ZöLD:vöröses bőrelváltozásokra (seprű vénák, gyulladások, pigment elszÍneződések, akne,rozácea)
BARACK és SáRGA:hatékonyan fedi el a szemek alatti sötét karikákat és lila vénákat
LILA:optimálisra csökkenti a szürkés illetve sárgás bőrszÍnt
FEHéR:gyöngyház szerkezettel: ideálisan fedi el a szemek alatti sötét karikákat és minden olyan helyet az arcon, melyet korrigálni kell.

Használata:
Sötét:korrektor ecsettel vagy az ujjakkal az arccsont alá, az orrcimpákra, az állkapocs alá és a homlokraa hajvonal mentén. Gyengéd, ütögető, simÍtó mozdulatokkal.A sötét szÍn árnyékokat képes létrehozni az arcon, arccsonton, hogy az karcsúbbnak tűnjön, valamint korrigálja az orr formáját.Világos:korrektorecsettel vagy az ujjakkal az arc középső részeire a szemek alá, az arccsontra, a homlok középső részére és az orrcimpákra. Gyengéd, ütögető, simÍtó mozdulatokkal.A világos szÍn eltünteti a szemek alatt lévő sötét karikákat, elfedi az egyenetlenségeket, csökkenti a mimikai ráncok láthatóságát, végül az arccsontra és orrnyeregre alkalmazva a smink finom befejezéséről is gondoskodik.
A paletta lehetővé teszik a szÍn intenzitásának felépÍtését a felvitt rétegek számától függően.

Fizetési és szállítási információk

Részletek a Szállítás» menüpontban.